YASAL UYARI: ÖZEN DEDEKTİFLİK VE DANIŞMANLIK BÜROSU MALİYE BAKANLIĞINA VE İ.T.O' YA KAYITLI OLUP FALİYET BELGESİNE SAHİPTİR.MEVCUT OLAN www.ozel-dedektiflik.com WEB SİTE İÇERİKLERİ (RESİM,MAKALE VE BENZERİ YAYINLAR) ÜSKÜDAR 23. NOTERLİĞİNDE TESCİL ETTİRİLMİŞ OLUP MEVCUT MARKA TESCİLİDE YAPTIRILMIŞTIR.SİTEDEN HERHANGİ BİR İÇERİK YAYIN VE BENZERİ DÖKÜMANLARIN HERHANGİ BİR YERDE YAYINLANMASI, BASILMASI VE İZİNSİZ DAĞITILMASI HALİNDE YASAL İŞLEM YAPILACAKTIR.

VELAYET DAVALARI İÇİN DELİL TOPLAMA

Velayet davaları için delil toplama Velayet davaları için delil toplama

Velayet Nedir?

Velayet Davaları için delil toplama, boşanma kararı vermiş eşlerin sahip oldukları çocukların üzerinde sahip olmuş oldukları hakların kimde kalması gerektiğine, velayet davaları sonrasında karar verilir.

Velayet Davaları için delil toplama kapsamında bu davalarda çocukların yaş grupları, ebeveynlerin çocukları ile ilgili durumları, ebeynlerin kendi durumları ve tutumları ve birçok nokta atışı konu üzerinden kararlar verilir ve dava o kararlar neticesinde sonuçlanır.

Velayet Davaları için delil toplama, Türkiye’de genellikle açılan velayet davaları sonrasında çocuğun annede kalması daha muntazam görülmektedir. Fakat bu tabi ki her zaman böyle olacağı anlamına gelmemektedir.

Velayet Davası Açma Sebepleri

Velayet Davası açmanın sebebi, çocukların haklarıyla ilgili birtakım anlaşmazlıklara girilmesidir.

Velayet Davası kapsamında eğer çocuk reşit ise anlaşmazlıkların kaynağı çocuk bile olabilir.

Velayet Davası Nasıl Açılır?

Velayet Davası açılması için öncelikle ortada bir boşanma davası olması gerekmektedir. Onun dışında velayet davasını açmak için aile sulh mahkemesine boşanma davasından sonra ikinci bir dilekçe doldurularak verilmelidir. boşanma davasından farklı olarak, dilekçe esnasında kişi duruşma gününü kendisi seçebilir. Bu çalışmalarda boşanma davasının izleri sürdürülmektedir. O nedenle olmadık yere, suçlu olduğunuzu bildiğiniz halde velayet davası açmaya çalışmanız sizi bir sayı geriden başlatacaktır.

Velayet Davasında Somut Delil Önemi

Velayet Davaları bazen istenildiği gibi sonuçlanmayabilir. Çünkü dava sürecinde birtakım eksiklikler veya ifade bozuklukları gibi planlanmamış gelişmeler sonucunda bu gibi şeyler olabilmektedir.

Velayet Davaları kapsamında en önemli durumlardan birisi kanıt ve delil ile davanın doyurulması, yani davanın sonuca ulaştırılmasıdır. Bugün boşanma davası, velayet davası ve tazminat davası konularında delil oldukça önemli bir yer teşkil etmektedir.

Velayet Davaları kapsamında, bir delil, bir davayı sonlandırabilecek güçtedir. Konu ne olursa olsun, ortada ciddi bir sebebin olmasına gerek yok, eğer eşinizin çocuğunuza bakamayacak olduğunu düşünüyorsanız, bunu kanıtlarla desteklemeniz gerekmektedir. Mesela işten geç gelmesini bile bahane edebilirsiniz yeter ki elinizinde kanıtınız olsun.

Velayet Davası Özel Dedektiflik Hizmetlerimiz

Özel dedektiflik hizmetlerimizden birisi olan Velayet Davaları , konuyla ilgili birçok çalışma yapmış olan özel dedektiflerimiz tarafından yönetilmesiyle, dava hakkında sürece yansıyacak birçok somut girdi toplanarak dava sizlerin lehine dönüştürülmektedir.

Velayet Davaları için delil toplama hizmetiyle toplanan delillerin herhangi bir yasaya veya hukuka aykırı olmamasına özellikle dikkat eden özel dedektiflerimiz, görevlerini ciddiyetle yerine getirmektedir.

Velayet Davaları ile ilgili bilgi almak ve danışmak için bizleri günün her saatinde ücretsiz telefon numaralarımızdan sarayabilirsiniz


Önemli Detay : Özel Dedektiflik Büromuz aşşağıda belirtilmiş olan Ülke ve Vilayetlerde aktif olarak 7/24 hizmet vermektedir.

Vilayetler : Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin , Aydın, Balıkesir,Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş , Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak , Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van , Yalova, Yozgat, Zonguldak, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli...

İlçeler : Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Beykoz, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu

Ülkeler : Arnavutluk, Avusturya, Azerbaycan, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna-Hersek Cumhuriyeti, Estonya, Ermenistan, Finlandiya, Gürcistan, Hırvatistan, Hollanda, Birleşik Krallık, İrlanda, İsveç, abd, İsviçre, İtalya, İzlanda, Karadağ, Kıbrıs, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Makedonya, Moldova, Malta, Monako, Norveç, Polonya,Amerika, Portekiz, İngiltere, Romanya, Rusya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Türkiye, Ukrayna, Almanya, Vatikan, Yunanistan..